Når Gnags er på tur, skal man til koncert mindst to gange, selv om sætlisten er den samme...
Sådan er det at være gammel Gnagsfan!

Sommerens første koncert var i Indelukket i Silkeborg fredag den 13. juni 2008 - en varm, men lidt ustadig aften. Jeg havde sat Brita, René og Anita i stævne - desværre blev Anita syg. Lis Sørensen varmede op (hende er det nu længe siden, jeg har været vild med), Gnags kom på scenen ca. kl. 22.  God koncert, hyggeligt samvær. Skønt, når de unge vil være med til den gamles koncerter.
Billederne herunder stammer fra den 15. juli i Tivoli Friheden i Århus. Jeg var alene afsted på en perfekt sommeraften - det lignede en gentagelse af en flot koncert samme sted i 2006, hvor Randi var med. Og Gnags var veloplagte. Det blev en flot koncert. Alle de gode gamle numre, den sævanlige energi, sceneshowet, samspillet mellem musikere og publikum.
Ekstranummeret Fuldmånen lyser med den animerede scenebaggrund var en meget stemningsfuld afslutning. Jeg savnede dog nogle af de lidt nyere af de gamle numre. 
Og så kan vi se frem til det nye album, der kommer i efteråret  2008 - og en ny tur med præsentation af de helt nye sange... 

 swingking1

 

 lavsol

 

 mika

 

 storskaerm

 

vildekaniner

 

saxofon

 

 burhøns

 

 burhoens1

 

 fuldmånen

 

 rytmehans

 

 rytmehans2

 

 danmark

 

 
Gnags' officielle fangruppe på Facebook: http://www.myspace.com/gnags
Her kan man pt. høre sange fra Gnags' nyeste album Legepladsen, og videooptagelse af Gnags' release-koncert i forbindelse med udgivelsen af Legepladsen.
Facebookgruppen "Gnags fans" - ganske uofficiel: http://www.facebook.com/group.php?gid=36027258344

 

Mere i denne kategori:

Go to top