Husdyr

Jeg er opvokset på et lille husmandsted, hvor det altid vrimlede med dyr.

Der var heste (i min tidligste barndom), køer og deres kalve, grise, høns i massevis, af og til kaniner, ænder, gæs, kalkuner. Der ud over havde vi altid et væld af katte og mindst en hund. Vi lærte at man behandler dyr ordentligt, men også at dyr var nødvendige for at få mad på bordet altså skulle de slagtes.

Min far havde fra barnsben interesseret sig for dyr, især fugle, og det smittede af på alle vi børn. Min storebror blev skovfogeduddannet, min lillesøster blev økologisk landmand og er i dag amatørornitolog. Min lillebror og jeg valgte andre retninger for vor uddannelse, men har altid omgivet os med dyr.

Bjarne og jeg har haft - hund, kat, marsvin, hvide mus (stinker), ørkenrotter, sibirisk dværghamster, undulater (på et tidspunkt 4 stk i en etværelses lejlighed) og fisk (havde på et tidspunkt 34 akvarier). Nu hvor jeg er hjemmegående har vi Kira, tre årig Flat Coated Retriever og 4 akvarier. Det eneste tidspunkt jeg fortryder jeg har dyr er når vi skal hjemmefra i længere perioder for det er svært at finde pasning.

 

 

Underkategorier

Go to top