Båden

Da vi var 6 personer skulle vi have en stor båd, hvilket her betyder en laaang båd. Ved at klikke på billedet kan du tydeligere  se, hvordan båden var indrettet.
 
 
 
                                                 

 

 

 

 

 

 

 

De tre rødbrune områder er senge og det grønne er sofa og spisested. Køkkenet indholdt alt vi havde brug for, og vi fik rigtig lækker mad. Vi skiftedes til at købe ind, lave mad og vaske op. En eller to dages arbejde to til fire dages fri. Det var dejligt at man kunne tillade sig at "holde fri".

 

 

Torsten maddag jogj-laver-mad
Torsten er igang i vores veludstyrede køkken (bemærk glaslågen) Her er det så Jytte og Jens som svinger gryderne (bemærk det manglende glaslåg)
Båden holdes Tre mand
Når vi skulle vente ved sluserne måtte båden holdes. Godt at der var store stærke mænd ombord. Her de tre mænd, som på hele turen, i sol og regn troligt stod ve roret.
Tørresnoren Den smukkeste aften på hele turen
Her er kvindernes tørresnor. Mændene ment at den var i vejen En stille aftentur endte ud i mange smukke billeder af den nedgående sol
bodil-hjalp2 bodil-hjalp
Sluserne kun være hårde at klare, men Bodil fik hjælp.... En fra den lokale pub træder til. Puben lå LIGE op af slusen. Hjælperen og hans familie brugt slusen som underholdning.
borne-muskler  baad-lift2
Her viser familiens datter Bjarne hvor stærk hun er  Vi havde et par udflugter "ud af huset". Her besøger en båd elevator/lift

Mere i denne kategori:

Relaterede artikler

Go to top