Drømmen om en rejse til New Zealand opstod, da jeg flyttede hjemmefra - og Loetitia fra Wellington flyttede ind på Frejasvej i Holstebro. Et par fjerne øer, der måtte være spændende at udforske. Drømmen blev en realitet omkring 35 år senere.

Mor og far ville fejre guldbryllup i 1997 med en fælles rejse 'down under' sammen med børn og svigerbørn, og de ville betale flybilletterne t/r. Dengang blev rejsen af forskellige årsager ikke til noget, men mor og far sagde, at tilbuddet om rejsen lå åben for Randi og Erik samt Lillian og mig.

Randi og Erik kom afsted i 2002 og tog Ida og Kristoffer med . Lillian turde ikke flyve, så det havde lidt længere udsigter for os. Men så fik Lillian en ide: Hvorfor tog far og jeg ikke afsted sammen i stedet for? Vi ville begge få en drøm opfyldt. Det besluttede vi hurtigt og begyndte straks planlægningen.

Kort efter besluttede Lillian selv at flyve og tog på ferie til Tenerife sammen med Rune, Kristina og Alexander i januar. Det gik fint med flyvningen!

Far og jeg tog afsted med fly fra København mod Singapore lørdag den 3. februar med forventet ankomst til Auckland via Sydney ved middagstid den 7. februar. En fejring af min fødselsdag så ud til at skulle blive ud over det sædvanlige. Efter et interessant døgn her nær ækvator fløj vi efter 8 timers forsinkelse via Sydney videre til Auckland, hvor vi ankom ved 22-tiden lokal tid. Bagagen var ikke kommet med fra Sydney. Vi fik en toiletnødpakke og tog en taxi til hotellet midt i byen. Sådan gik den fødselsdag. Den skulle have været fejret på en restaurant i Auckland. Nu blev det til en godnatdrink på hotelværelset.

Vi fik taget revanche senere. Mange gange!

På hjemrejsen havde vi et døgns ophold i Bangkok.

Det har virket som en genoplevelse at lave disse sider. Jeg håber, de kan være til glæde for andre også.

God 'rejse'!