Præsentation

Egentlig er jeg bt Bjarne Werliin Jensen. I ungdomsårene kaldte vennerne mig Werliin, fordi vi var 2 x Bjarne i gruppen. Her i byen var jeg fra starten kendt som Bjarne Werliin, så vidste alle, hvem de snakkede om. Gennem årene har jeg nu og da leget med tanken om at strege Jensen ud. Det var således ikke en unaturlig beslutning at skride til handling, da min søn og far til vores første barnebarn inderligt anmodede mig om det. Så kunne han selv gøre det samme - og derefter få døbt sin egen søn Werliin. At opnå accept og anerkendelse fra min far (Jensen) viste sig at være en formalitet.

Min mor ville have været stolt!
 

I dag bor jeg sammen med Lillian i Hadsten i Favrskov Kommune. Når folk spørger, hvor jeg kommer fra, svarer jeg sædvanligvis: Jeg  er interdansk.


Født i 1953 i det storkøbenhavnske område. I 1960 flyttede familien til Holstebro, hvor jeg voksede op. Både folkeskole og gymnasium blev gennemført der.
I 1972 flyttede jeg til Nr. Nissum. Her fik jeg min lærereksamen og mødte Lillian, som jeg har nydt årene sammen med lige siden. Vi var allerede fra starten en lille lykkelig familie, idet hun også bragte Anita ind i mit liv.
I 1977 flyttede vi til Sakskøbing, hvor et lærerjob tilbød sig. 10 dejlige år blev det til på Lolland - Rune blev født, bofællesskabet Kollerød, Musikforeningen Spil Op, dybe og varige venskaber og de sidste år huset og haven i Radsted krydret med nattergalesang fra Krenkerupskovene.
Opbrud i 1987. Vi flyttede til Thorsø til et nyt job som viceskoleleder på den lokale folkeskole. Her kom Brita ind i vores liv. Siden tre svigerbørn og - ikke at forglemme - syv børnebørn, de skønneste af slagsen naturligvis. I en længere periode fyldte et engagement i Thorsø Håndværker- og Borgerforening en god del af fritiden ud. Jeg gik på efterløn i 2015 og er nu folkepensionist. For at få bedre offentlig transport flyttede vi i sommeren 2022 til Hadsten. Jeg er formand for Modelbane Europa - et mindre interaktivt muesum i Hadsten.

Mine sider på dette website vil hen ad vejen vise eksempler på mine interesser:  Familien, rockmusik, videoredigering, ferier og rejser, naturoplevelser, historie, modelbyggeri m.m.